Przejdź do treści

Szkoła Podstawowa nr 323 im. Polskich Olimpijczyków

Klasy I-III – Warchałowskiego 4

Posiłki dla uczniów są przygotowywane i wydawane w stołówce Przedszkola nr 351 im. Wandy Chotomskiej przy ul. E. Warchałowskiego 4.

Ze względu na wielkość placówki przedszkolnej i szkolnej, nie przyjmujemy zgłoszeń z wykluczeniami żywieniowymi dzieci. Wyjątkiem jest dieta bezmleczna. Jeżeli są dzieci ze specjalnymi dietami. jest możliwość podgrzania własnych posiłków na kuchni. 

Cena posiłku

zestaw obiadowy (zupa, danie główne, deser)  – 8,00 zł

 !! WAŻNE !!
Od 1 września 2024 r. zgodnie z zarządzeniem Dyrektora DBFO Ursynów m.st. Warszawy z 22 stycznia 2024 r. w sprawie wprowadzenia regulaminu windykacji należności, od dnia 1 września 2024 r. szkoła jest zobowiązana naliczać odsetki (11,25% w skali roku) od nieterminowych płatności z tytułu opłaty żywienie.

Rozliczenia  i odwoływanie obiadów jest  wykonywane w aplikacji iKuchnia.

iKuchnia jest wirtualną platformą, która współpracuje ze SP323. Dzięki niej można odwołać zamówiony posiłeki i zapłacić za nie online. Serwis skonstruowany jest w prosty i przejrzysty sposób, a jego obsługa jest przyjazna dla użytkownika. W razie jakichkolwiek problemów i pytań, służymy pomocą: e-mail: ikuchnia@ikuchnia.com.pl

Odwołania

Istnieje możliwość odwołania posiłku  najpóźniej do godziny 8.30 danego dnia w aplikacji iKuchnia.

  1. Rejestracja
    Aby zarejestrować się do serwisu, należy wejść w odpowiedni link:

    https://ikuchnia.com.pl/panel/sp323_0_1

    a następnie wypełnić kolejno wszystkie pola i zatwierdzić przyciskiem “Zapisz”. Jeśli wszystkie pola zostały poprawnie uzupełnione, na Państwa adres e-mail zostanie wysłana automatyczna wiadomość. W jej treści znajduje się link, w który należy wejść, aby w pełni aktywować konto w platformie iKuchnia. Często zdarza się, że wiadomości od serwisu iKuchnia trafiają do folderu SPAM w skrzynkach pocztowych. Jeśli wiadomość od nas do Państwa nie dotarła, prosimy o sprawdzenie tego folderu.

  2. Płatności 
    Aby zapłacić za posiłek należy:
    ① wybrać zakładkę “Saldo”, a następnie zatwierdzić przyciskiem “Zapłać”
    ② wybrać jedną z dwóch opcji:
         a) “Zapłać online” w przypadku płatności poprzez AutoPay (w tej opcji naliczana jest opłata w wys. ok. 1,9% wartości przelewu)
        b) “Zapłać” w przypadku przelewu tradycyjnego – dane do przelewu wyświetlą się na dole strony.
  3. Założenie konta dla więcej niż jednego ucznia, przełączanie się pomiędzy kontami uczniów (Dotyczy tylko budynku przy Warchałowskiego 4 – nie ma możliwości połączenia kont dla posiłków wydawanych w bud. Hirszfelda 11 i Warchałowskiego 4).
    Należy założyć konto dla pierwszego ucznia zgodnie z wskazówkami z punktu 1. Następnie się zalogować na konto i wybrać opcję „Dodaj dziecko” i wypełnić ponownie formularz rejestracji i zatwierdzić. Konto kolejnego ucznia zostanie powiązane z pierwszym kontem.
    W celu przełączenia się między kontami, należy wybrać „Zmień konto” i wybrać konto ucznia do zarządzania posiłkami, wybór dokonuje się pop rzez kliknięcie „Wybierz”

    Dostęp do panelu rodzica/opiekuna 
    (opłacenie i odwoływanie obiadów) :
    https://ikuchnia.com.pl/panel/index.php

Informacji o rozliczaniach udziela sekretariat SP323 w budynku przy                              
ul. Warchałowskiego 4, dedykowany adres maila: obiady.sp323@eduwarszawa.pl
/odwołania  obiadów tylko w aplikacji iKuchnia/

Dane operatora systemu:
iKuchnia
ul. Umińskiego 18/10 03-984 Warszawa
NIP 5222971706 REGON 362272844

PLIKI DO POBRANIA:

Zasady płatności_posilki_2024_25 05.09.24 1

harmonogram_platnosci 2024-25

OBIADY oświadczenie rodziców żywienie przy Warchałowskiego

REZYGNACJA_Z_OBIADOW

 

Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji:

  1. Zboża zawierające gluten tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne. 2. Skorupiaki 3. Jaja 4. Ryby 5. Orzeszki ziemne (arachidowe) 6. Soja 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) 8. Orzechy: migdały, orzechy włoskie, nerkowca, brazylijskie, pistacje, makadamia 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenki siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia w postaci przygotowanej do spożycia zgodnie z instrukcjami wytwórców 13. Łubin 14. Mięczaki i produkty pochodne
Skip to content